Úvod » Zprávy

Aktuality z Válce

publikováno 10.12.2014

pánové, několik aktuálních informací:

1. Valná hromada 13.12. NEBUDE, bude jen pivo v hospodě po zápase. Přesouváme termín na jidny, zatím nevím přesně, určitě ale až po Novém roce. Samozřejmě to ale nebrání tomu, abychom se po sobotním zápase sešli na Dobrym místě (příjezd cca 21:30) ...jen nebudou objednaný žebírka apod. Ale to se dá zařídit telefonem, až skončíme zápas. Kdo na zápas nejede a chce přijít do hospody - ten si buď objedná sám předem nebo mi dá vědět, že chce žebírka. jasný jak facka, no ni?

 

2. Poslední výsledky v ALLH! 

Starej dobrej Válec jede zas jako válec zamlada :-) Začalo to takřka povinnou výhrou nad Phantoms...i když výsledek 9:6 není úplně ke chlubení. ale na to, že jsme hráli bez tradičních opor týmu, je to dobrej výsedek. aspoń to bylo vyrovnaný.

Pak přišli nepříjemní AllStars...hvězdy...a my je sfoukli jak Kepler svoje zákony. Jasně, bylo to tím, že neměli svýho tradičního gólmana a chytal hráč, co normálně hraje v útoku. Ale i tak dobrej výkon a cejtili sme, že bychom s nima hráli vyrovnaně i kdyby tam ten Béda nebo Standa v kysně stál. Kromě druhý třetiny teda...to bylo takový malý zatmění.

No a nejlepší nakonec...Piraně...ty ryby kousavý smrdutý, který doteď prohráli pouze první zápas v soutěžním ročníku (jen o gól, a prý kdyby si hrálo o chvíli dýl, tak už by to zlomili na svoji stranu), tak tyhle žampióni dostali minulej čtvrtek rychtu 11:6! A když píšu rychtu, myslim zároveň kotel. Tohle byl nejlepší zápas Válce v letošním ročníku ALLH, moc se mi to líbilo a všem ostatním na ledě (kromě Piraní teda) snad taky. Takovej výkon Válec potřeboval, a ten golman Jarda jak zachytal... to byla najednou lehkost a nálada v kabině, no jeje. a tolik xichtů na benzínce po zápase, co si přišlo pro pivko zdarma...takovou docházku by to chtělo! DÍKY, tohle vítězství jsem si fakt užil.

 

3. Zbývající zápasy

Teď by to chtělo potvrdit formu, čekají nás zápasy proti Phantoms (zítra), Lyšákům (sobota) - tam půjde o průběžný druhý místo v tabulce(!!) a proti Hymrům (úterý).

Tak se sakra hecněte, překonejte svoje rýmičky, kašílky, vohnutý prstíčky atd. a přihlašte ty svoje zlenivělý zadky. Přece si tu pěknou šňuru neposerem....tak pravil předseda, howgh.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Jarry Kremy | 13.12.2014 13:38
Taky jsme nad tim přemejšleli...
Osobní profil Sabovčík | 11.12.2014 10:54
Dobře Válec! Snáď ten úspech nie je tým, že som doma

Aktualita

Hokej v Říčanech - léto 2021
Ahoj,  nabízím v pondělí od 18:00 Říčany na velkém ledě; brankáři jsou oba, rozhodčí je taky, aktuální úroveň taková akorát pro válec. Chybí nám dnes ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz