Úvod » Sezóna 2014/2015 » Odehrané zápasy

3. a 4. zápas ALLH - Válec vs Piraně, Válec vs. Lyšáci

publikováno 26.10.2014

poprvé proti Lyšákům, tradičně proti Piraním

4.zápas ALLH - HC Lyšáci

1.report:

Poprvé v sezóně i historii Válce jsme nastoupili proti Lyšákům z Lysý. Trochu neznámá, ale podle dosavadních výsledků se dal očekávat vyrovnanej zápas. Trochu tradiční problémy se sestavou, ale nakonec jsme poskládali dva útoky. Soupeř na tom byl o 3 hokejky hůř, takže taktika velela přebruslit, přejezdit, převálcovat...

První půlku zápasu se i dařilo taktiku plnit, měli jsme víc ze hry a pálili jednu šanci za druhou, netrefovali prázdnou bránu (předseda poznámku promine), takže klasická hra Válce. Soupeř měl taky samozřejmě pár šancí, brejků, ze kterých se mu bohužel dařilo skórovat, někdy i nemožně (po odrazu puku od zadního plexiskla na víko naší brány a záda našeho gólmana se nakonec zakutálel za čáru)... 

Druhá půle byla ale tragická. Za stavu 4:2 místo toho, abysme využili výhodu tří lidí a Lyšáky ujezdili, rostříleli a odnesli si jejich vocasy (to zní blbě :-), Tak jsme se totálně přizpůsobili jejich hře, přestali bruslit, přestali dělat všechno co bylo dobře a začali dělat zbytečný chyby, který znamenají konečný výsledek 4:4.

Nutno říct, že za včerejší konstelace je to ztráta bodů. Měli jsme na ně a zápas jsme si prohráli sami.

Podrobnější rozbor uděláme na některém z tréninků, u stolu s občerstvením se lépe myslí :-)

2.report:

vychytralí Lyšáci věděli jak na nás, do puntíku platilo známé lidové řčení "lubricated as a fox".
za prvé - sešli se v ideálním počtu 7 lidí, nás přesně 10, takže bylo jasný, že je utaháme, ujezdíme, ubruslíme a tři body jsou doma.
za druhé - góly dávali zásadně mazaný, první dva odrazem od zad našeho goalieho Jardy, přičemž první šel od zadního plexi na horní síťku a ze síťky na záda...neskutečný.
za třetí - sehnali totálně neprůstřelnýho gólmana, spíš zeď to byla, chobotnice zkřížená s catcherem určitě. protože jsme měli asi milijón šancí a dali slovy ČTYŘI banány.
výsledek = remíza 4:4, a to jsme 4:2 vedli!

no nic, máme pár doporučení. dneska jsme se potkali na výletě v Ikea s Perym, oba jsme měli bazvadnou náladu, protože není nic lepšího než víkendový shopping...a co jsme objevili? to budete koukat:
- nová hokejka "Treff Bräänu" - úžasný doplněk pro útočníky Válce
- speciální model hokejky "Treff Präzdnoo Kysnä" - pro vybrané jednice nutnost
- edice dětských samolepek "Vyhräj Booly" - to se může hodit do diskuze na střídačce
- nové nože "Furt Voëstrëé Hräny" - aby se nebylo na co vymlouvat
- a další, však já si vzpomenu...

jinak dobrej zápas, soupeř chtěl hrát hokej (škoda že my to zapomněli) a bylo vidět, že to mají v ruce. na jednu stranu škoda že Lyšáků nebylo víc, na druhou zaplať pánbůh za to :)


3. zápas ALLH - HC Piraně

tradiční rybí zábavička proti týmu ředitele soutěže. prohráli jsme 9:4, nešlo to jinak. ještě jsme 2:3 vedli, ale pak se ryby rozjeli a začali hrát opravdu hokej, což jsme jaksi nepředpokládali a notně nás to zaskočilo. byli lepší a Karel Bláha je rybí král :) třetinu to šlo, pak už to nešlo.
problémy se skládáním sestavy Válce jsou tradiční, ale tentokrát to vygradovalo fakt na výbornou. když mám ještě v pondělí večer 13 lidí a náhradníka navrch a v úterý dopoledne je nás s bídou 11 a bez náhradníka...von vám to Vožungr spočítá, viď šéfe?
no a nemůžem si odpustit rýpnutí do Piraňů - kde jsou ty doby, kdy ředitel Přemek v týmu vyčníval a rybky táhnul. po vydatném dvouletém posilování dala všechny góly první lajna Piraní, Přemka jsme moc neviděli a spíš koukali na další nové (hlavně hokejové) tváře. tak tenhle rok by to už s tím titulem pro Piraně vyjít mohlo, pak snad pumpování posil u Piraní přestane a Benátecký B-čko se bude scházet proti odpovídajícím soupeřům ;) a možná i v sobotu...

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Hokej v Říčanech - léto 2021
Ahoj,  nabízím v pondělí od 18:00 Říčany na velkém ledě; brankáři jsou oba, rozhodčí je taky, aktuální úroveň taková akorát pro válec. Chybí nám dnes ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery